بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه
سرخط خبرها

 ۲۴۸ هزار سهامدار عدالت سفارش فروش را لغو کردند

  • کد خبر: ۵۰۹۶۴
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
 ۲۴۸ هزار سهامدار عدالت سفارش فروش را لغو کردند
مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از آغاز فروش بلوکی سهام عدالت خبر داد و گفت: ۲۴۸ هزار نفر از سهامداران سفارش فروش سهام عدالت را لغو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فهیمی در خصوص آخرین وضعیت فروش سهام عدالت از سوی سهامداران گفت: بر اساس آخرین آمار، ۴ میلیون و ۳۱ هزار نفر سفارش فروش سهام عدالت خود را تکمیل کردند که از این میزان، ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار نفر وجه خود را دریافت کرده و مابقی نیز در فرآیند فروش قرار دارند.

 

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه افزود: همچنین با امکان جدیدی که برای سهامداران عدالت فراهم شده است، ۲۴۸ هزار نفر سفارش فروش خود را لغو کرده‌اند؛ اما باید گفت که در مجموع از ابتدای آزادسازی سهام عدالت، ۱۳ هزار و ۲۹۱ میلیارد تومان وجه فروش سهام عدالت به حساب سهامداران واریز شده است.

 

۴میلیون و ۳۱ هزار نفر سفارش فروش سهام عدالت خود را تکمیل کردند که از این میزان، ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار نفر وجه خود را دریافت کرده و مابقی نیز در فرآیند فروش قرار دارندوی در خصوص الزام به فروش بلوکی سهام عدالت تصریح کرد: بعد از شرایطی که در بازار سهام در اواخر مردادماه امسال به وجود آمد، شورای عالی بورس و اوراق بهادر تصمیم گرفت برای حفاظت از دارایی سهامداران، فروش سهام عدالت به صورت بلوکی و یک‌جا انجام شود که این رویه همچنان ادامه دارد.

 

فهیمی در عین حال در خصوص تفکیک سهامداران سهام عدالت استان تهران و البرز نیز گفت: تفکیک سهامداران سهام عدالت استان تهران و البرز در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام شده و هم اکنون در انتظار صدور مجوز از ثبت شرکت‌ها برای اقدامات لازم به منظور درج نماد این دو شرکت در بورس اوراق بهادار تهران هستند.

 

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت با بیان اینکه معاملات ۱۸ شرکت سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در بازار سرمایه انجام می‌شود، اظهار داشت: هفته گذشته معاملات شرکت‌های سرمایه گذاری استان‌های سیستان و بلوچستان، همدان، لرستان، گیلان، کردستان و آذربایجان شرقی در بورس تهران آغاز شد.

 

وی در خصوص آخرین وضعیت برگزاری مجامع الکترونیک شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تصریح کرد: اقدامات لازم برای برگزاری مجامع الکترونیک شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت خراسان شمالی، خراسان جنوبی، اصفهان، قم و کردستان در حال انجام است تا مجامع الکترونیک این شرکت به زودی برگزار شود.

 

به گفته فهیمی، در پی مرحله دوم طرح آزادسازی سهام عدالت که آزادسازی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در تمام استان‌های کشور با حدود ۳۰ میلیون سهام‌دار سهام عدالت را هدف گرفته و از ۱۸ تیر ۹۹ آغاز شد، عملیات ثبت و سپرده‌گذاری سهامداران سهام عدالت که با ماندن در روش غیرمستقیم، سهامدار یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هستند، انجام شده و دارایی آن‌ها تخصیص یافته است.

 

وی اظهار داشت: به این ترتیب، نماد‌های معاملاتی این شرکت‌ها به تدریج و بر اساس شرایط بازار با حفظ حقوق و منافع سهامداران در بورس تهران گشایش یافته و امکان معامله آن‌ها نیز فراهم می‌شود.

 

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->